Om oss

Factory as ble stiftet i 2012 under navnet Norwvend as, ble så kjøpt opp i 2017 og navnt ble da endret til eFactory AS i 2017. Dagens eier har historie og røtter innenfor dagens forretningsområdet tilbake til 1998. eFactory AS er lokalisert på Arneberg i Åsnes kommune som ligger ca 4 mil nord for Kongsvinger (og 13 mil nord for Oslo). Selskapet driver med utvikling, innholdmarkedsføring samt drift av domener og nettsted.

Flere av nettstedene vi eier, utvikler og drifter inneholder artikler, guider og tips som inneholder reelle anbefalinger og vurderinger. Innholdet ligger således som oftest innenfor den den redaksjonelle sfæren, mens lenker er av kommersiell art. Noen av nettstedene er også basert utelukkende på reelt redaksjonelt innhold, på disse sidene er kommersielt innhold i form av annonser, mens andre er blanding. Du vil med på de fleste nettsted finne henvisninger både til nettsted i vårt nettverk, til andre nettverk og frittstående nettsted.

Vi har en stor portefølje nettsteder innenfor veldig mange ulike temaer og er således en aktuell samarbeidspartner for veldig mange annonsører.

For mer informasjon om annonsering eller om selskapet se efactory.no.

Om nettstedet

På gratisteori.no kan du teste deg på ulike quiz, prøver, spørsmål og svar relatert til førerkort og teorieksamen.