Uncategorized

Gode tips til hvordan du kan slappe av

Det kan bli lange dager og netter om du sitter å ni pugger til teoriprøven. Det er kjent at om man blir sliten og fortsetter å lese på det samme er det lurt å ta seg en pause å få nye inntrykk for så å kunne gå tilbake til puggingen senere.

Teoriprøven kan by på vanskeligheter, og de fleste som prøver å få seg lappen bruker mye tid på å øvelseskjøre, men også å pugge teorien som følger med. Det kan derfor være lurt å gi seg selv ett lite avbrekk og lesepauser. Legge seg strakt ut på sofaen og ta seg en halvtime med mobilspill er en god måte å få hjernen din på andre tanker.

Tre gode spill du kan spille hvor som helst på din egen mobil

Mobil spill har blitt utrolig populært, og nå i dag kan du spille hvilket som helst spill. Det kan være spill du har vært oppvokst med og elsket i barndommen som nå har blitt digitalt, eller helt nye spill du aldri har prøvd før. Noen av de mange populære spillene du kan laste ned som app på din mobil er blant annet kryssord, poker og uno.

Hvordan fungerer kryssord?

Kryssord er elsket av mange, og kan være en god måte å sone ut fra den travle hverdagen. Kryssord er som de fleste andre spill tilbudt i flere ulike varianter. Det er mange som opp gjennom årene har fylt ut kryssord i blader, magasiner eller aviser. Nå i dag blir kryssord også tilbudt i apper og på nettsider. Dette gjør det mer tilgjengelig for alle. Kryssord har mange ulike strukturer avhengig av hvilken type kryssord du spiller. Det kan derfor være lurt å sette seg inn i hvordan kryssord online fungerer før du starter.

Kryssord går ut på at det så og si er en blank side med ruter med tall fordelt inni noen av dem. Du skal selv fylle ut rutene med ordene som passer inn. For å finne frem til det rette ordet vil det være hint nederst på siden som gir deg en ide av hvilket ord det kan være. Deretter må du se på hvor mange ruter det er til det ordet og finne ut derfra hvilket ord som passer inn basert på hvor mange bokstaver du kan bruke. Mange kryssord inkluderer også et hemmelig ord som kommer til syne etter du har puttet inn alle ordene. Man kan da se om ordet gir mening eller ikke og gå tilbake på de ordene man er usikre på om var riktig eller ikke.

Spill som kan øke spenningen

Det er mange mobil spill nå i dag som tilbyr deg muligheten til å bette. Poker er ett av de mest populære spillene som går ut på veddemål for hvert spill runde. Avhengig av hvilken type poker du vil spille, kan du selv velge mellom å bette ekte penger eller ikke. Det er mange regler og strategier å sette seg inn i når man spiller poker, og det kan derfor være lurt å sette seg inn i ulike tips og triks om du ønsker å drive med betting.

Som sagt er det mange ulike poker varianter som du kan både spille fysisk og på din egen mobil. Noen av de mest kjente poker spillene er texas hold ´em, poker draw poker, community card poker og mange fler. Poker går generelt ut på at du sitter med kort på hånden hvor du for hver runde legger et bett på bordet ut fra hvor gode kort du har. Du kan være heldig å vinne hele potten om du har de beste kortene på hånden rundt bordet.

Koble av med uno

Uno er et kjent og elsket spill av mange, og som mange andre spill har det ofte blitt spilt opp gjennom barndommen. Spillet er relativt enkelt, og går ut på at man skal bli kvitt alle kortene sine. Når en spiller sitter igjen med kun ett kort skal man si uno. Man vinner spillet om man er den som sitter igjen uten kort og om man har fulgt reglene, deriblant å si uno og ikke sitter igjen med et vrikort. Uno kan spilles både fysisk og på mobilen. Laster man ned uno kan man som de fleste andre nettbaserte spill, spille med andre mennesker fra hele verden eller med vennene dine.