Uncategorized

11 enkle måter å tjene penger på – uten å jobbe

Det er aldri galt å tjene ekstra penger – spesielt hvis det er lett å tjene.

Her er tips og råd om hvordan tjene penger fort med enkle midler.

1. Delta i betalte undersøkelser

Det er mange selskaper som vil vite hva forbrukerne tenker og tenker. Og det er de som erstatter deltakerne med enten penger eller gavekort – registrer deg på undersøkelsesselskapenes nettsteder, og tilbud vil vanligvis komme til e-posten din.

2. Ekstra arbeid i reklame

Som en ekstra i film eller reklame, kan du tjene penger. Et tips er å registrere deg på Statist.no og Nei. StagePool.com. Hvor, hvis de leter etter statister i ditt lokale område, kan du tjene enkle penger raskt. Det kan være alt fra et par hundre kroner til flere tusen.

3. Lei ut eiendommen din

Med tjenester som Airbnb kan du leie ut eiendommen din hele året. Sommeren er en flott tid å leie ut og tjene penger når du drar på ferie. Hvis du bor på et sted hvor ferierende er glade for å reise, kan du tjene en ekstra krone.

4. Selg ting på nettet

Finn.no er Norges største markedsplass på nett, og det er klare trender der ting og merkevarer selger best. Lær dem og bare kjøp og selg!

5. Start netthandel

Online salg er stort, og ikke alle ønsker å selge på brukte varesider som Finn.no. Bruk markedsplassene som inspirasjon. Men hvis du har en god ide om hva du vil selge, kan du lage din egen nettbutikk, og du vil snart tjene penger!

6. Selg ting på loppemarkedet

Loppemarkeder er vilt populære. Og mange har mange ting i lagerrom som bare samler støv. Hvorfor kvitter du deg ikke med dem? På den måten får du møte folk, selge ting og tjene penger. Perfekt!

7. Lag en guide på Youtube

Hvis du er ekspert på noe – lag en guide og videoserie. Selv om inntektene synker, kan du fortsette å tjene penger jo flere som ser på videoene dine.

8. Selg bilder på nettet

Du trenger ikke å være en profesjonell fotograf for å laste opp bildene dine til bildearkiver som Shutterstock og iStock. Når noen laster ned bildene dine, får du betalt!

9. Lær å investere riktig

Det er utallige guider om hvordan du investerer og vokser pengene dine. Les opp indeksfond, flytt sparepengene dine til nisjebank, og du vil tjene ikke bare kortsiktige, men også langsiktige penger.

10. Selg tjenester

Alle har noe de er gode på, noen ganger er det evner som er sjeldnere, noen ganger er de mer vanlige. Enten det er hjelp med lekser, barnevakt, klipping av gress, vaskevinduer eller programmering, spør rundt eller legg ut en annonse på sosiale medier med informasjon om tjenestene dine.

11. Mystery shopper

En god måte å samle inn penger på er å jobbe for Mysteryshopper. Jobben er å vurdere og vurdere ulike butikker og restauranter basert på gitte kriterier. Du kan for eksempel gå til en restaurant eller handle i en butikk og deretter vurdere tjenester der.