Blogg

Trim hjernen før teoriprøven med tipping

Når folk hører ordene ‘betting’ og ‘gambling’, så er det veldig mange som umiddelbart begynner å tenke på penger. Det å satse handler likevel ikke bare om å tjene penger. Nei, å satse penger på nettet kan faktisk også gi deg mange andre gode fordeler. Faktisk kan det være en morsom og effektiv form for hjernetrim, noe som selvfølgelig kommer godt med når du skal prøve å huske all den viktige teorien når du skal ta førerkort.

Tren hjernen

De fleste vet det er viktig å mosjonere kroppen. Men de færreste vet at det er minst like viktig å trene hjernen, noe du kan lese mer om på NRK sine hjemmesider. Når du satser penger på nettet, bør du hele tiden gjøre deg kjent med en rekke forskjellige statistikker og resultater fra tidligere kamper lagene har spilt. Du trener hele tiden hjernen din til å tenke i odds, og du ser på fordeler og ulemper i forhold til hvilke lag du velger å sette pengene dine på.

På denne måten trener du hele tiden den logiske delen av hjernen din til å forholde seg til kampene, og du satser på laget som objektivt ser ut til å ha den beste sjansen til å vinne.

Odds og spill handler i utgangspunktet om god gammeldags matte. Det kan godt hende at du nå begynner å stønne litt og klage på hvor kjedelig matematikk var på skolen. Bare ta det helt rolig, for det er heldigvis ikke du som setter oddsene. Det er langt mer komplisert, noe du kan lese mer om i avisa Østlendingen.

Når du spiller bruker du plutselig matte på en langt mer praktisk måte enn du er vant til. Du lærer ikke lenger bare om matematisk teori på skolen og skribler ned litt merkelig utregning på et stykke papir. Nå bruker du kunnskapen din om for eksempel Eliteserien for å oppnå best mulig resultat og for å få størst mulig sjanse til å vinne.

 

Bli bedre kjent med sporten

Å tippe på sportsresultater handler kanskje ikke nødvendigvis bare om penger, men penger kan være en veldig motiverende faktor. Det er sannsynligvis minst en sport som du synes er veldig interessant og som du bruker en del tid på. Med tipping får du en unnskyldning for å bli enda bedre kjent med sporten som appellerer til deg, og fordype deg i historie og statistikk. Husk også at all lesing også fungerer som hjernetrim, og lesing av historie og statistikk kan fungere som en kjærkommen avveksling fra bilteori.

 

Mange bettingsider tilbyr et bredt spekter av forskjellige idretter og sportsgrener å satse på. Er det håndball, fotball eller kanskje amerikansk fotball som vekker de store følelsene i deg? Vet du allerede mye om det? Vel, så bruk din store kunnskap til noe og prøv å satse på neste store kamp. Du kan begynne i det små og se hvor godt du klarer deg før du eventuelt begynner å bygge på de gode resultatene. Husk alltid at tipping skal være gøy, og at du aldri skal spille for mer enn du har råd til å tape.