Uncategorized

Velg riktig type billån for deg

Det finnes mange veier til drømmebilen og selv om man kanskje aller helst drømmer å kunne finansiere den kontant uten å behøve å ta opp et lån til bil når man ønsker å kjøpe det, så er faktisk billån en av de virkelig gode verktøyene som man kan bruke for å komme litt nærmere drømmen.

Det å ta et lån behøver ikke å være en dårlig ting, for med de riktige verktøyene er det å ta opp et lite lån til drømmebilen ikke så veldig annerledes enn a spare til den selv – særlig hvis man kan få forhandlet seg til en god rente hos en bra bank. Det finnes heldigvis mange muligheter for å finne ut av hva som er de mest populære billånstypene i dag og hva man burde satse på når man er på utkikk etter et lån til drømmebilen.

Når man skal velge hvordan man skal finansiere er det flere forskjellige faktorer man skal tenke over og det kan være smart å ikke bare se på måter å finansiere på selv, men også snakke med for eksempel andre som har erfaringer med det samme.

Velg mellom mange måter å finansiere på

Når man skal kjøpe seg en bil er det mange måter man kan velge å finansiere det på. Man for eksempel kjøpe en bil der man har mulighet til å legge hele beløpet kontakt og slippe å ha noe som helst med renter å gjøre, men for de aller fleste er ikke det mulig og i hvert fall ikke hvis de ønsker seg noe som koster mer enn 50.000kr.

Noen av de mest populære billånstypene i dag finner man i form av for eksempel et grønt billån, der man kan få veldig god rente på lønet i forhold til et vanlig billån hvis man velger en godkjent miljøvennlig bil. Det er en type lån som har blitt etablert for å gjøre det mer attraktivt for kjøpere å velge en grønn vei når de skal kjøpe bil.

Et annet alternativ blant de mest populære billånstypene i dag er at det er mulig å få et billån uten egenkapital. Det kan være mange grunner til at man ikke har hatt mulighet til å spare opp til egenkapital i en bil. Kanskje man har valgt å legge alle sparepengene i et innskudd til en leilighet. Eller kanskje man ikke har hatt inntekt nok til å legge så mye til side hver måned, men nå har man fått en jobb som krever at man har en bil.

Man kan også velge å få et billån gjennom å refinansiere for eksempel bolig og det er en av de mulighetene som kanskje er mest populære for de som allerede har bolig som de har investert i. Det er mange fordeler ved denne modellen og det handler i bunn og grunn bare om å finne akkurat den muligheten som passer deg og økonomien din best. Det å snakke med banken om hvilke muligheter som finnes er et veldig bra sted å starte for eksempel.