Uncategorized

Overrask med rav smykker

Om du har noen nær deg som fortjener et pluss for overstått teori, ja så hvorfor ikke overraske med rav smykker? Rav er et fantastisk naturlig produkt som har brukt flere millioner av år på å formes til et unikt råmateriale, fra harpiks som har blitt fossilisert og endt med et helt fantastisk og spesielt uttrykk i form og farge. Ofte blir rav smykker laget i kombinasjon med edelmetaller, men kan også stå seg like fin alene, og du – eller den som får gaven – får en perfekt kombinasjon av elegant, og klassisk stil. Rav i dagens smykker er oftest i en nyanse av brunt og oransje der solen kan speile inn og skape en helt unik glød. Selve raven i rav smykker kan slipes og få et glatt og blankt utseende, eller det kan holdes røft. Slik får man lett funnet rett uttrykk til den du vil gi rav smykker til.

Hvor kommer rav smykker fra?

Det er verdt å kjenne til hvor dine rav smykker kommer fra, da den beste raven er langt nærmere Norge enn du skulle tro. Når du handler rav smykker fra rett sted kan du få tak i den beste, nemlig baltisk rav. Denne er kjennetegnet av sin oransje farge i flere nyanser, og er langt mer organisk og ettertraktet enn for eksempel billig kinesisk rav som du får flere steder, men den kan ikke måle seg mot den baltiske. En annen fordel ved å velge baltisk er at du da jo har et europeisk smykke, som er en tradisjonell arena for utvinning og produksjon av rav smykker.

Velg ravsmykker i ulike modeller

Det fine med rav smykker er at de kan lages, og kommer i, et så stort og vidt spekter i utvalget. Det er jo ikke alltid et stort og pregende smykke passer seg, noen ganger så ønsker man mindre smykker. Og en kan få ringer og ørepynt med rav i sentrum, og du kan gå fra lysere til mørkere rav som og er noe mer grålig i utseendet. Dermed får en valgt blant trendy smykker som viser en organisk verdi, og gir en riktig oppmerksomhet til den som bærer disse. Spennende og lekkert er det også at mange rav smykker har en ravsten med et helt unikt mønster, dette markerer det som ekte rav og gir ekstra glans til smykket.

Du kan rett og slett finne rav smykker for alle personligheter, og alle anledninger. De kan passe like godt i hverdagen og jobb som til fest for den rette personen, alt med en karakteristisk design og farge. Derfor anbefaler vi å overraske noen du kjenner som enten har bestått teorien, eller hjulpet deg å bestå, med en overraskende – men langtidsvarende gave som han eller hun kan glede seg over i lang tid fremover. Rav smykker blir bare mer vakre over tid mens en bærer dem. Dette var vårt lille gavetips, det er jo hyggelig med en oppmerksomhet når du har bestått eller hjulpet noen til å bestå.

.